Zpravodaj č. 6
 
LUŽICKÁ „RUBIDEA“ HOSPODSKÁ LIGA – RoČnÍK 3 (2003/2004)
Informační zpravodaj
Veselé loučení
Závěr zápolení
S
nad Vás neomrzelo čekání na konečné výsledky 3.ročníku Lužické hospodské ligy. Byl to poměrně kuriózní rok, zajímavý častými zvraty a překvapivými výsledky. Vítězné týmy v obou ligách si rozhodně zaslouží hráčskou úctu. Docela rád bych někoho v tomto zpravodaji zase natřel, ale kluci: „Mam Vás rád. A nejvíc, když mě necháváte vyhrát. Což se Vám v druhé půli poměrně dařilo.  V podstatě mi ke štěstí stačí vyhraný šampus od Romana (Sport Bar). Tímto Tě zdravím kamaráde.
Ročník skončil  následovně:
I. LIGA II. LIGA
1. Lindava (Nový Bor)  1. U Miloše „B“ (Česká Lípa)
2. Nároďák „A“ (Hrádek nad Nisou.) 2. Billiard Club 9 (Rumburk)
3. U Miloše „A“ (Česká Lípa) 3. Pod Poštou (Česká Lípa)
sestupující do II.ligy: postupující mezi elitu:
Nároďák „B“ (Hrádek n.N.) U Miloše „B“ (Česká Lípa)
U Nás „B“ (Dolní Podluží) Billiard Club 9 (Rumburk)
Na Nádraží (Jablonné v P.) Pod Poštou (Česká Lípa)
Husky (Mařenice) Pivní Agiťák (Zdislava)
Samozřejmě velká čest a sláva vítězům i poraženým. Z historie ligy je dané pravidlo, že vítězný tým obdrží slavnostně i ČERNOU KARTU. Příštímu vítězství Hrádku tak už konečně nic nebude bránit v cestě. 
To je samozřejmě HUMOR. Bohužel pro Nároďák „A“ ČERNEJ. A je tak hodně Černej, že se jmenuje Míla.
Chlastačka 8.5. s prasetem
Podluží neslaví, ale pohostí.
V
zhledem k poměrně velkému množství prasat v Dolním Podluží se bude Závěrečná pařba se slavnostním vyhodnocením konat právě tam. Majitel hospody přislíbil, že jednoho čuníka daruje. Kdo to odnese, zatím nesdělil.
Vše se tedy uskuteční v sobotu 08.05.2004 v Dolním Podluží. Oficiální zahájení bude cca mezi 16. a 17.hod. Mohu-li Vás poprosit, zašlete na mobil 607 628403 SMS zprávu z každého týmu o počtu zúčastněných na Závěrečné. Je to jen technická pomůcka pro p.Hořeního, který má s matikou trochu problémy. Obecně bych to kalkuloval na 40-70 osob. PS: „To sem Ti pomohl, viď“.
www.rubidea.cz
Firma RUBIDEA CZ s.r.o. je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem v oblasti voda - topení - plyn. Nabízí výrobky renomovaných českých i zahraničních výrobců.Na zákazníky se těší odborně vyškolený personál, který je připraven ochotně a rád zodpovědět všechny Vaše dotazy. Více se dozvíte v naší nabídce.
Přijde muž domů a volá na manželku:
 "Vezmi si šaty, stará, vyhrál jsem pět milionů!"
 Manželka šťastně:"A které, miláčku?"
 "Všechny a vypadni..."
ã Jiří Tůma
463 34 Hrádek nad Nisou • Loučná 80
Tel (0602) 855 200