Zpravodaj č. 5
 
LUŽICKÁ „RUBIDEA“ HOSPODSKÁ LIGA – RoČnÍK 3 (2003/2004)
Informační zpravodaj
Sázky jedné plavovlásky
Kdo s koho
V
minulém čísle jsem se vsadil, že Roman Kuběj (Sport Bar „D“) neudrží svůj průměr 42,857. Pravděpodobně sázku vyhraju. Co pravděpodobně! Neudržet průměr znamená nahoru i dolu. Takže co můžu ztratit. Kdo ale Romana zná, musí mu být jasnej sešup s průměrem někam k nule. ALE !!!
Následovala další sázka po mé prohře s Mílou Černým, který mě porazil na 3 náběhy. Vsadil jsem se s Romanem zase o šampáňo, že Míla už na tři a méně náběhy do konce tohoto ročníku nedohraje. Bohužel jsou i  větší hajzlové, než jsem JÁ. Míla zhruba za čtyři  týdny dohrál v České Lípě na 2 náběhy. Prohrál sice 300:145 (s Žitavákem), ale bylo to na trapný dva náběhy. Teď jsem si naběhl já. Naneštěstí existuje ještě jedna sázka a to, že přelezu Romanovo maximální sérii (připomínám 281). OUOU. Už mám 184.
Drtivý dopad                               
Podluží drtí soupeře,… ALE „B“-éčko.
N
emohu nekomentovat  drtivý nástup týmu U Nás „B“. Po 10.kole se beznadějně prali o poslední příčku s týmem Husky. Co se dělo poté je neuvěřitelné. V 11.kole rozdrtily na domácím hřišti tým hvězd U Nás „A“ (favorit soutěže z minulého ročníku) 4:2. Komu by to nestačilo budeme pokračovat. Hned dalším skalpem byl tým Kino (tým, který vedl skoro celou podzimní sérii) s výsledkem opět 4:2. Tentokrát ani jeden hráč soupeře nepřelezl 200. Možná by se zdálo, že je těch vítězství už dost. Ale kdepak!!! Další zápas, další vítězství. Porážku si odnesl tým Sport Bar (tady už bez poznámky, ničím nezajímavý mančaft). Skóre znovu 4:2. Sérii vítězných zápasů pak dovršilo se zpožděním dohrávané utkání s Nároďákem „B“. Skóre bez komentáře 6:0.  Výsledkem je sedmá příčka a pravděpodobně jen o chlup nutný sestup do druhé ligy v příštím ročníku. Hoši – škoda některých zápasů v první půli.
Záchrana tonoucích ?
Osvěta nutná
P
oslední dobou se ke mně dostávaly informace o možné úpravě počtu sestupujících týmů. Bohužel musím konstatovat, že pro tento ročník je to fáma.. Asi by bylo přinejmenším přiměřené snížit počet sestupujících ze čtyř třeba na tři. Já osobně bych byl pro. V průběhu ligy to však nelze uskutečnit. Ve druhé lize se totiž nahoru těší  (doufám !!!, i když dostanou všichni stejně na prdel)  také čtyři týmy. Bojují celý rok o možný postup a teď by se jednomu z nich uzavřela cesta nahoru pouhou změnou rozhodnutí. To bych si na triko rozhodně nevzal a to jsem sakra pořádná svině… nebo úplatek???
Všichni, co neumíte kulečník si pořádně přečtěte název a náplň našeho sponzora. Doporučil bych navštívit jejich stránky především těm, kterým teče do bot.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
www.rubidea.cz
Firma RUBIDEA CZ s.r.o. je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem v oblasti voda - topení - plyn. Nabízí výrobky renomovaných českých i zahraničních výrobců.Na zákazníky se těší odborně vyškolený personál, který je připraven ochotně a rád zodpovědět všechny Vaše dotazy. Více se dozvíte v naší nabídce.
Dádo, dej mi pusu!
Nedám, jsem šťastně vdaná a správně bych ti ho neměla ani kouřit !
ã Jiří Tůma
463 34 Hrádek nad Nisou • Loučná 80
Tel (0602) 855 200