Zpravodaj
2
 
LUŽICKÁ HOSPODSKÁ LIGA – RoČnÍK 1 (2001/2002)
Informační zpravodaj
ã Jiří Tůma
463 34 Hrádek nad Nisou • Loučná 80
Tel (0602) 855 200
Vedení týmu se dohodlo
Vedení týmu „U Nás“ Dolní Podluží už poslouchá.
N
a základě připomínky k počtu nasazených hráčů tým „U Nás“ vyřadil hráče Zvěřinu a Katonu. Tito hráči mohou i nadále nastoupit do utkání, avšak body z konkrétního zápasu budou připsány soupeři. Jejich výsledky budou vedeny v sestavách hráčů informativně a před jejich jménem bude hvězdička.
Tímto opatřením se mění výsledek utkání ze dne 13.10.2001 ( U Nás  x  Včelín  ). Vítězství bylo připsáno týmu „Včelín“ a to 2:1. Hráč Zvěřina ztrácí dva body a získává je hráč Havlík.
Zároveň veřejně děkuji týmu „U Nás“ za rychlé a bezproblémové vyřešení situace.
Bodavá včela zaútočila
U
tkáním týdne se stal zápas Tůma J. ( Nároďák „A“ ) x Molič J. ( Včelín ). Poměrně sebevědomý hráč Tůma utrpěl již další porážku. První, i když překvapivá porážka s P.Dohnalem ( Malevil  ), měla patrně za následek totální rozklad psychiky hráče.  Průběh utkání ve Včelíně nic neobvyklého nenaznačoval. Hráč Tůma se držel mírně zpátky a vyčkával na soupeřovu chybu. Ve vzduchu bylo cítit napětí a při vzájemném střetu pohledů hráčů praskaly sklíčka u brýlí. Hráč Tůma měl sklíčka asi popraskány víc, protože s každým dalším náběhem se snižovala jeho výkonnost. U 15-tého náběhu jakoby do něj vrazil blesk a s ohromnou energií vstal rozhodnut dohrát zápas.
Na psychiatrické záchytce mu po odeznění uklidňujících léků sdělili, že to nebyl blesk, ale prasklej mozek a že se dohrálo na 14-tém náběhu. Vzhledem k poměrně malé velikosti mozku můžeme konstatovat, že uzdravení bude mít rychlý průběh bez dopadu na „Lužickou ligu“.
J Úsměv týdne
Tým „Nároďák „B“ ( Hrádek nad Nisou ) se stává nebezpečným. To nebezpečné však nejsou sportovní výkony, ale při- a po-zápasová stoupající agresivita. Na domácím hřišti dokonce došlo i na pohyb koulí vzduchem. Jakožto jeden z hlavních organizátorů varuji všechny budoucí soupeře tohoto týmu: „DEJTE SI POZOR NA SVOJE KOULE !“.